Hallo!

Ik ben Anouschka van Muijen.

Profielfoto 2

Getrouwd en moeder van 2 studerende kinderen.

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de boekhouding en 2 jaar als woonconsulente, heb ik in 2013 de stap genomen om als bedrijfsleidster van 2 nieuwe indoorspeeltuinen aan de slag te gaan. 
Behalve de vele financiële facetten van een onderneming, heb ik veel ervaring mogen op doen in het coachen en begeleiden van medewerkers.

Het gemis om mensen te helpen en te begeleiden in de wirwar van cijfers, heeft mij in 2015 doen beslissen om alle ervaring om te zetten in de diploma's budgetcoach en schuldhulpverlener (HBO-module SJD).

Mijn aanpak is persoonlijk, gebaseerd op uw doelstelling en in uw tempo. Heeft u vragen of weet u niet zeker of u aan het juiste adres bent, neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

AvMBudgetcoach, een helpende hand in de wirwar van cijfers.

Neem vrijblijvend contact op

Geïnteresseerd in wat ik voor u kan doen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Neem a.u.b. eerst kennis van mijn privacy-verklaring. Controleer s.v.p. uw spambox.

Anouschka van Muijen /  06 2484 2453 /  info@avmbudgetcoach.nl