• “Als coach help ik om inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven.”
  • “Als budgetcoach reik ik u een helpende hand of neem uw zorgen, tijdelijk, uit handen”
  • "Samen de frustratie de baas middels coaching en/of budgetbeheer."

NVVBC

20/07/2017

De organisatie:

Steeds meer mensen in Nederland kampen met problemen op het gebied van hun persoonlijke financiële en administratieve huishouding. Het belang van deskundige, op de individuele situatie toegesneden budgetcoaching wordt steeds duidelijker.
Een groeiend aantal enthousiaste en ondernemende mensen legt zich toe op het beroep van budgetcoach, waardoor behoefte is ontstaan om met elkaar ervaringen en kennis te delen, en gezamenlijk op te trekken om de positie van het beroep te versterken. Uit die behoefte is de NVVBC in 2012 ontstaan.

www.nvvbc.nl

NVVBC